compresoare frigorifice reviziati - largă disponibilitate

compresoare frigorifice reviziati

Atelierul nostru complet echipat pentru revizuirea tuturor compresoarelor frigorifice, oferă servicii atente în fiecare detaliu, oferind disponibilitate și competență, de la cotare la livrarea compresorului.
Bataii compresorului este completat de un modul de reparații care urmează toate etapele de prelucrare până la testare.
Toate compresoarele sunt intretinute cu piese de schimb originale și controale intermediare în timpul prelucrării. Compresoarele Sui se efectuează teste și testele tehnice și instrumentale care verifică toleranțe și măsurători mecanice. Fiecare compresor este livrat cu o formă specială de eliberare care atestă buna funcționare și asigură trasabilitatea. Piesele înlocuite sunt returnate la client.

Pentru mai multe informaţii despre compresoare frigorifice reviziati, completaţi formularul de mai jos:

schimba limba de site-ul întreg, faceţi clic pe steagul de mai jos:

CONDIȚII DE GARANȚIE

compresoare frigorifice reviziati, garanțiile Recom de 8 luni de garanție cu privire la toate piesele înlocuite. Garanția prevede repararea și / sau înlocuirea unor defecte recunoscute numai și exclusiv după demontare c / o atelierul nostru. Se acordă o garanție pentru probleme mecanice și / sau electrice care pot fi atribuite noi responsabilitate. Nu recunosc în nici un fel de garanție pentru erori de ungere, de alimentare și de instalare. Nu recunosc costurile de manipulare, transport, conectarea și deconectarea sistemului de refrigerare. Procedurile pentru instalarea și funcționarea corectă a compresoarelor în competența exclusivă a instalatorilor. Recom garantează executarea lucrărilor sale într-un mod de muncitor.

Gallery

RECOM sas
Via Lambro, 3/10
20068 – Peschiera Borromeo (MI) – ITALY
Tel. 02. 55.30.22.88 Fax. 02.55.30.62.03
Mail: info@recomsas.com
C.F./P.IVA 12758460153
N REA MI-1581562